Kuni -40% sügisrõivastele Kuni -40% sügisel jalatsid

Meie lugu

22.04.2024

Oleme pereettevõte ja uhked, et tegutseme kõigis kolmes Balti riigis, pakkudes enam kui 20 jalatsi- ja rõivabrändi aktiivsetele peredele Eestis, Leedus ja Lätis. Aga meie lugu sai alguse 2010. aastal, kui asusime oma esimese ettevõtte Lätis. Seda sammu ajendasid meid astuma oma lapsed ja soov pakkuda neile parimat. Otsisime jalatseid oma vanemale pojale (noorem kingi veel ei vajanud, oli toona vaevalt kolmekuune). Tol hetkel kauplustes pakutav ei meeldinud meile kohe üldse. Kujutage ette, siis polnud poodides ei Superfiti ega Biomecanicsit! Ega ühtegi teist kaubamärki, mida tänased hoolivad emmed oma võsukeste jaoks valivad, et nende esimesed sammud oleksid loomulikud ja tervislikud.

Tellisime pojale välismaalt veebi teel Superfiti saapad. Kui need saabusid, taipadin, et need on maailma parimad jalatsid! Miks pole need kättesaadavad Läti lastele?

Juba mõne kuu pärast avanes minu kolleegide lastel võimalus kõndida mugavates Superfit jalatsites. Esimene „pood“ asus meie korteris – otsisin noorem poeg süles kastidest õiget toodet ja tõin klientidele kätte väikeseid kenasid karpe.

Siis lisandusid ka teised jalatsibrändid. Katsetasime, kas Läti emmed on huvitatud ka headest ja funktsionaalsetest rõivastest. Olid vägagi huvitatud!

Esimese veebipoe tegin ise nii nagu oskasin – ühe käega kiigutasin poega magama, teise käega nihutasin midagi arvutiekraanil (tollal töötasin IT-valdkonnas, aga hoopis teiste teemadega ja veebipoodidega puudus igasugune kokkupuude).

Nende aastate jooksul kasvasid meie väikestest beebidest noorukid, kunagisest inspiratsiooniallikast said päris abilised poes. Näete neid aeg-ajalt meie sotsiaalmeediapostitustes. Noorim tütreke poseerib esialgu peamiselt uues jopes või kingades ja oli kaasas ka reisidel messidele ja tootjate juurde – aitas valida peagi poodi ilmuvaid uusi kaubamärke või mudeleid.

Brände, millega töötame, valime väga hoolikalt – tavaliselt on meie lapsed esimesed, kes uue kaubamärgi tooteid proovivad (ja uskuge mind, nad on väga nõudlikud hindajad). Pakume oma klientidele ainult seda, mida ise usaldame. 

Nii testisime praktikas kaubamärke Icepeak ja LegoWear – siis olid need meie turul uued, olles nüüd muutunud meie klientide seas väga populaarseks. Katsetasime ka softshell-materjalist pükse, mis on nüüd nii meie kui ka teiste laste ja vanemate valik nr 1 niis sügisel kui ka kevadel.

Nüüd pakume mugavaid, funktsionaalseid jalanõusid ja riideid mitte ainult lastele, vaid ka nende vanematele – et terve pere saaks minna koos seenele või uut loodusrada uudistama ning meie muutlikud ilmastikuolud ei takistaks nautida koos veedetud aega. 

Avasime aja jooksul e-poe Leedus, nüüd on meil hea meel pakkuda lapsevanematele lihtsat, kiiret ja mugavat võimalust valida parimate kaubamärkide jalatseid ja riideid ka Eestis!

Mul on hea meel, kui ka sinust saab meie hea sõber ja klient.

Natālija

Liberi ja Le24 kaasasutaja



Share on social media!

Facebook Twitter Email

Viimane artikkel

Loading ...